Kérdésed van? Hívj!
+36 70 772 5398

Himolla Easy Swing 7927 Fotel

  • Cikkszám: AOHHIM7927
  • Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Modern és elegáns kialakítású design fotel a nagy múltú Himollatól. A termék szinte végtelen változatban állítható össze. Minden esetben a rendkívüli kényelem és a garantált tartósság tökélyre fejlesztett módon elegyedik az esztétikus formatervezéssel. Bármely otthon meghatározó részeként illeszkedhet be a különböző méretek, ülésfeszességek, talapzatok, színek, bőr- és szövetborítások választékának ízlés szerinti kombinálásával.
Sokoldalúságát fokozza a további kényelmi funkciókkal való felszereltsége, hogy minden egyedi igénynek és elvárásnak maximálisan megfeleljen. A kiegészítések közt szerepel a  fekvőfotellé alakítás lehetősége, állítható hát- és fejtámlával. Mindezek lenyűgözően kifinomult elektronikus vagy kézzel vezérelhető mechanikával vannak megalkotva.
A német fotel ülőfelülete nagy rugalmasságú melegen öntött formahab, mely a gyártó saját fejlesztése. Ülésmélység: 50/52/54/56/58 cm, ülésmagasság: 42/44/46/50/52 cm.
Minden megrendelt modellre 5 év garanciát vállal a gyártó. A tervezéshez útmutatást az alábbi linken letölthető pdf dokumentumban talál:
7927 elemjegyzék

A rendelés kb. 6-8 hét a rendelés leadásától számítva. Amennyiben bármilyen további kérdése van nyugodtan forduljon kollégáinkhoz.
A méreteket és az elérhető színeket, vagy bevonatokat kérjük üzletünkben egyeztesse egy előre megbeszélt időpontban. Sok termékünknél az egyedi méretek, a funkciók vagy az eltérő bevonatok jelentősen módosíthatnak az árakon.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Kérj árajánlatot pillanatok alatt, kötelezettség mentesen!