Kérdésed van? Hívj!
+36 70 772 5398

Himolla Select 1351 Ülőgarnitúra

  • Cikkszám: AOHIM1351
  • Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Himolla Select 1351 elegáns és modern design kanapé a német Himollatól. Mint az az elismert gyártótól megszokott, különös figyelmet fordít arra a tényre, hogy mindenki megismételhetetlen egyéniség, épp ezért szinte végtelen számú lehetőséget biztosít, hogy saját elvárásai szerint állíthassa össze termékeit, mely alól természetesen a Select 1351 sem kivétel. A sok százféle borításnak köszönhetően bőrkanapé és szövetkanapé változatban is rendelhető, különböző méretekben és ülésfeszességgel. Ezenfelül, hogy maximálisan örömteli élményt nyújtson tulajdonosának, fel van szerelve tároló elemekkel, kihúzható vendégággyal,  felállást segítő- és fekvőfunkcióval. A lenyűgöző mechanikai kialakítás manuális, vagy elektronikus vezérléssel látható el.
Ülésmélység: 53 cm, ülésmagasság: 45 cm.
A hosszú évek után is elnyűhetetlen bútor minősége és kimagasló komfortérzetet nyújtó tulajdonságainak alapja a gyártó saját fejlesztésű melegen öntött formahab ülőfelülete, valamint a németekre jellemző különös gonddal történő tervezés és kivitelezés. Ebből kifolyólag, minden megrendelt modellre 5 év garanciát vállal a gyártó.
A tervezéshez útmutatást az alábbi linken letölthető pdf dokumentumban talál:

1351 elemjegyzék

A rendelés kb. 6-8 hét a rendelés leadásától számítva. Amennyiben bármilyen további kérdése van nyugodtan forduljon kollégáinkhoz.
A méreteket és az elérhető színeket, vagy bevonatokat kérjük üzletünkben egyeztesse egy előre megbeszélt időpontban. Sok termékünknél az egyedi méretek, a funkciók vagy az eltérő bevonatok jelentősen módosíthatnak az árakon.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Kérj árajánlatot pillanatok alatt, kötelezettség mentesen!