Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 30 210 1357

Rólunk

Az áruházról

Az ember a különbözőségre vágyik, amióta világ a világ. Szeretünk különbözni másoktól ruhában, autóban, házban és mindenben.
Ezt hirdetjük mi is: Különbözz, ne ikeázz!

Az ArtofHome Lakberendezési Áruház Budaörsön, 2400 m-en kínálja 150 hazai és külföldi beszállító minőségi és luxus bútorait. A lakberendezés minden szegmensét lefedjük az ajtótól a szőnyegig.

Luxus, komfort, kényelem, végtelen lehetőségek, ha kanapét, étkező asztalt, széket, hálószobát, függönyt, szőnyeget, dekorációt szeretnél.
Egy kanapé esetében is van lehetőség komfort fokozatokra, ahogyan egy autónál ezt már természetesnek vesszük. Szóval ülésfűtés? Igen, akár az is.
Állítható fejtámlák? Állítható háttámlák? Nyitható lábrészek? Igen, igen, igen, és ennél még sokkal több. Rendkívül széles anyag- és elemválaszték, számtalan kényelmi funkcióval.

Kipróbálhatod, beleülhetsz, megízlelheted a különbségeket kanapé és kanapé között, hogy Te is különbözni akarj!

Design felsőfokon, ez az ArtofHome és ennél még sokkal több: profi tanácsadás profi szakemberektől, széles termékválaszték, gyönyörű showroom, bútortour az áruházban, Európa legnagyobb gyártói, mint HIMOLLA, K und W, CATTELAN, ALBERTA, FUTURA, SAMOA, MERCEDES, LAMBORGHINI, VILLEROY and BOCK, ALESSI, EVA SOLO.

Kövess minket a Facebookon:
www.facebook.com/ART.OF.HOME.BUDAORS

Gyere és különbözz Te is!
Szeretettel várunk!

Az ArtofHome Csapata

www.artofhome.hu
Mail: artofhome@artofhome.hu
Telefon: 00 36 30 210 13 57
2040 Budaörs
Építők útja 2-4.