Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 70 772 5398

Himolla Select 1353 Ülőgarnitúra

  • Cikkszám: AOHIM1353
  • Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Modern formatervezésű design kanapé a Himollatól. A Select bútorcsalád tagja. A Himolla 1353 relax ülőgarnitúra a modern bútor megtestesítője, kiemelkedő kényelmével, lenyűgöző elektronikus mechanikájával és saját igényre szabhatóságával. Bőr-, vagy szövetborítással egyaránt szinte végtelen számú összeállításban rendelhetőek. Hangulatnak megfelelően akár alvóhellyé alakítható kihúzható ággyal, ill. kiegészíthető felállást segítő funkcióval a mozgásban korlátozottak számára. A működtető mechanika elektromosan vagy manuálisan, azaz kézzel vezérelhető lehet. Ülésmélység: 53 cm, ülésmagasság: 47 cm.
A kanapé ülőfelülete nagy rugalmasságú melegen öntött formahab, mely a gyártó saját fejlesztése.
Minden megrendelt modellre 5 év garanciát vállal a gyártó. A tervezéshez útmutatást az alábbi linken letölthető pdf dokumentumban talál:
1353 elemjegyzék

A rendelés kb. 6-8 hét a rendelés leadásától számítva. Amennyiben bármilyen további kérdése van nyugodtan forduljon kollégáinkhoz.
A méreteket és az elérhető színeket, vagy bevonatokat kérjük üzletünkben egyeztesse egy előre megbeszélt időpontban. Sok termékünknél az egyedi méretek, a funkciók vagy az eltérő bevonatok jelentősen módosíthatnak az árakon.


új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Kérj árajánlatot pillanatok alatt, kötelezettség mentesen!